Vem ligger bakom QualityCare™?

LEO Pharma utvecklar läkemedel och behandlingar som på ett unikt sätt tillför värde för patienter och samhällen i hela världen.

QualityCare™ ägs och förvaltas helt och hållet av LEO Pharma. LEO Pharma grundades år 1908 och är ett globalt läkemedelsföretag som arbetar med att hjälpa individer få en friskare hud. Som ett oberoende, forskningsbaserat läkemedelsföretag utvecklar, tillverkar och marknadsför LEO Pharma läkemedel för hud- och trombospatienter i mer än 100 länder över hela världen.

LEO Pharma utvecklar läkemedel och behandlingar som på ett unikt sätt tillför värde för patienter och samhällen i hela världen. Vårt mål är att förbättra livskvaliteten för individer med hudsjukdomar och de som är i behov av livsviktig vård.
För att uppnå bättre behandlingsresultat och för att tillfredsställa patienternas behov hämtar vi in åsikter från individer med hudsjukdomar. Vi vet att det inte bara handlar om sjukdomen, utan om individer som lever med hudsjukdomen och hur det påverkar deras vardagsliv. Vi anser att medicinsk vård handlar om mer än bara läkarbesök, läkemedel och behandlingar.

Genom tusentals intervjuer har vi lärt oss förstå vilka emotionella och psykiska utmaningar det innebär att leva med en hudsjukdom. I kombination med vårt medicinska expertis och vetenskapliga kunnande har vi utvecklat QualityCare™, en kostnadsfri och konfidentiell supporttjänst som har utformats för att tillhandahålla personligt anpassad information, värde och stöd i alla stadier av sjukdomen. Syftet med vårt initiativ är att göra det möjligt för individen att hantera sin oro och ta kontroll över sin hudsjukdom.

Besök www.leo-pharma.com om du vill ha mer information och hämta pressmaterial.